Wie we zijn

Wij verzorgen uw publicatie

In opdracht van uitgeverijen verzorgen wij de vertaling, redactie en productie van boeken. Daarnaast maken wij gedenkboeken en speciale uitgaven voor bedrijven en organisaties. Kantoor Verschoor is al sinds 1994 actief.

De service omvat onder meer projectbegeleiding, conceptontwikkeling, schrijven, tekst- en beeldredactie, vertaling en vormgeving. Daarbij wordt gebruikgemaakt van een groot netwerk van freelance vertalers, redacteuren en vormgevers.

Opdrachtgevers zijn educatieve, wetenschappelijke en algemene uitgevers, maar ook organisaties buiten de reguliere uitgeverij, zoals KLM, ANWB, BNG en andere bedrijven die een jubileumboek of speciale uitgave willen laten verzorgen.

Voor de opmaak van de uitgaven en voor e-books werken wij veelal samen met kantoorgenoot Peter Verwey Grafische Produkties (www.verwey.com).

Missie

Belangrijk uitgangspunt in alle werkzaamheden is – naast kwaliteit – het creëren van helderheid, zowel in tekst als in beeld. De gebruiker van de uitgave staat immers centraal. Die heeft baat bij een duidelijke boodschap.

Interim

Jaap Verschoor, eigenaar van Kantoor Verschoor Boekmakers, werkt ook op interimbasis bij uitgeverijen. In het verleden bij onder meer de ANWB, uitgeverij Kosmos en uitgeverij Matrijs.

Jaap Verschoor

Jaap VerschoorJaap Verschoor (1958) is historicus en heeft grote belangstellig voor geschiedenis, reizen, kunst, cultuur, koken en alle andere mooie dingen van het leven.

Naast zijn werk is Jaap voorzitter van de Historische Vereniging Heemstede-Bennebroek (www.hv-hb.nl) en van Stichting Matrijs (www.matrijs.com), een uitgeverij die zich toelegt op de uitgave van erfgoedpublicaties.

Volg Jaap via Linked .