Culinair

Van onderstaande kookboeken (en vele andere) verzorgde Kantoor Verschoor de vertaling, redactie en in veel gevallen de opmaak.

  • Peter Friehling, Airfryer kookboek. Veelzijdige internationale gerechten voor elk moment van de dag (Good Cook)
  • Morgan McGlynn, Zelf kaas maken. Van ricotta en brie tot feta en goudse kaas (Terra)
  • Kate Kasbee, Vegan op de plank. 50 prachtig opgemaakte serveerplanken voor gezonde snacks, maaltijden en desserts (Terra)
  • Lina Wallentinson, Bakken met groente (Terra)
  • Mikkel Karstad, Evergreen. De Scandinavische groentekeuken (Terra)
  • Lodewijk Dros en Annette van Ruitenberg, Lekker Wads. Smakelijk verhalen en gerechten van Texel tot Fano (Boom)
  • Sevtap Yüce, Turks tafelen. Streetfood en familierecepten (Terra)
  • Tom Aikens, Zilt. Het ultieme viskookboek (Kosmos uitgevers)
  • Massimo Bottura, De kunst van de Italiaanse keuken (Terra)
  • Katie Caldesi: Mangiare. Kooklessen uit de Italiaanse keuken
      (Kosmos uitgevers)
  • Jane Grigson, Fruit Boek. 46 fruitsoorten en ruim 400 recepten (Terra)
  • Tony Kitous en Dan Lepard, Comptoir Libanais (Terra)
  • Tony Kitous en Dan Lepard, Comptoir Libanais express (Terra)
  • Lotta Kühlhorn, Groente & fruit. Recepten van verse oogst (Fontaine)
  • Rose Gray en Ruth Rogers, River Cafe Klassiek Italiaans Kookboek
      (Kosmos uitgevers)
  • Kate Walsh, Real Food. Maak de basis zelf (Terra)
  • Laura Agar Wilson, Koken met granen. De lekkerste recepten met
    spelt, quinoa, boekweit, farro, polenta en meer
    (Terra)
  • Plus diverse culinaire uitgaven van REBO Publishers