Culinair

Van onderstaande kookboeken verzorgde Kantoor Verschoor de vertaling, redactie en in veel gevallen de opmaak.

  • Tom Aikens, Zilt. Het ultieme viskookboek (Kosmos uitgevers)
  • Massimo Bottura, De kunst van de Italiaanse keuken (Terra)
  • Katie Caldesi: Mangiare. Kooklessen uit de Italiaanse keuken (Kosmos uitgevers)
  • Ursula Ferrigno, Pane e panini. De beste Italiaanse recepten voor brood, broodjes en pizza (Tirion)
  • Peter Gordon, Salades (Inmerc)
  • Jane Grigson, Fruit Boek. 46 fruitsoorten en ruim 400 recepten (Terra)
  • Rose Gray en Ruth Rogers, River Cafe Klassiek Italiaans Kookboek (Kosmos uitgevers)
  • Jane Lawson, Cocina nueva, de nieuwe Spaanse keuken (Inmerc)
  • Peter Prescott en Terence Conran, Proef Londen. De beste restaurants en de lekkerste recepten (Kosmos uitgevers)
  • Gordon Ramsay, Fastfood (Tirion)
  • Tana Ramsay, Tana Ramsay’s familiekeuken (Tirion)